Begeleiding, onderzoek en advies.

Het goede doen

We organiseren het werk waar mensen samen komen om onze leerlingen/studenten te laten bloeien. Soms verloopt het niet naar wens op team- en/of organisatieniveau. Er is een verlangen of er wordt een probleem ervaren. In die situaties vraagt het werk organiseren op je school wat extra’s. Hier sluit ik graag aan!

Ik bied begeleiding en/of onderzoek en/of advies. Bijvoorbeeld het begeleiden van een team tweedaagse of een adviesgesprek n.a.v. een observatie. 

Plezier, creativiteit én diepgang gaat in mijn begeleiding hand in hand!

Herken je dat?

Voorbeeld van een probleem of vraagstuk

In verschillende situaties kan het wenselijk zijn om een onafhankelijke begeleidingskundige te betrekken bij een situatie. Zoals:

Het geheel is meer dan de som van de delen

(Aristoteles)

tineke ernst

Wat levert het op?

De opbrengst is afhankelijk van het probleem of vraagstuk. De samenwerking kan bestaan uit begeleiding, advies en/of onderzoek. Samenwerken met mij levert het volgende op:

Praktisch

Begeleiding in organisaties vraagt om maatwerk, zodat het past in de context waar de vraag speelt. Dit vraagt om afstemming tussen ons. Ik maak graag (vrijblijvend) kennis met jou en de vraag. 

Ik ben erkend als organisatiebegeleider vanuit het LVSC, de beroepsvereniging voor professioneel begeleiders. 

Wat levert het op?

De opbrengst is afhankelijk van het vraagstuk. De samenwerking kan bestaan uit begeleiding, advies en/of onderzoek. Samenwerken met mij levert het volgende op:

Praktisch

Begeleiding in organisaties vraagt om maatwerk, zodat het past in de context waar de vraag speelt. Dit vraagt om afstemming tussen ons. Ik maak graag (vrijblijvend) kennis met jou en de vraag.

 
Ik ben erkend als organisatiebegeleider vanuit het LVSC, de beroepsvereniging voor professioneel begeleiders. 

Ervaring van anderen

Over mij

Een vraagstuk in kaart brengen vanuit verschillende perspectieven, daar geniet ik van. Ik merk dat ik gemakkelijk schakel vanuit verschillende ‘lagen’ in een organisatie. Voor mij staat de leerling/student (de klant) voorop. Waar ligt zijn/haar winst? 

Iedere organisatie heeft door zijn geschiedenis, cultuur, identiteit een schat aan wijsheid. Het zijn de natuurlijke talenten die we vaak niet opmerken. Als externe begeleider zal ik ze opmerken en ondertitelen. Deze wijsheid inzetten werkt helend en verrijkend. Voor jou als professional in de organisatie voelt het niet als een ver-van-mijn-bed-show. Of als een kunstje doen. 

Een organisatie is voor mij een levend systeem, verbonden met alles en ieder om zich heen. Het is van groot belang om het systeem gezond en balans te houden. Hierdoor ontstaat er een gezonde uitwisseling tussen de professionals en de organisatie. Met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid en uniciteit. 

Plezier, integriteit en betrouwbaarheid staan bij mij voorop. 

Over mij

Een vraagstuk in kaart brengen vanuit verschillende perspectieven, daar geniet ik van. Ik merk dat ik gemakkelijk schakel vanuit verschillende ‘lagen’ in een organisatie. Voor mij staat de leerling/student (de klant) voorop. Waar ligt zijn/haar winst? 

Iedere organisatie heeft door zijn geschiedenis, cultuur, identiteit een schat aan wijsheid. Het zijn de natuurlijke talenten die we vaak niet opmerken. Als externe begeleider zal ik ze opmerken en ondertitelen. Deze wijsheid inzetten werkt helend en verrijkend. Voor jou als professional in de organisatie voelt het niet als een ver-van-mijn-bed-show. Of als een kunstje doen. 

Een organisatie is voor mij een levend systeem, verbonden met alles en ieder om zich heen. Het is van groot belang om het systeem gezond en balans te houden. Hierdoor ontstaat er een gezonde uitwisseling tussen de professionals en de organisatie. Met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid en uniciteit. 

Plezier, integriteit en betrouwbaarheid staan bij mij voorop. 

tineke ernst

De ware gemeenschap wordt opgebouwd uit de levende relatie

(Martin Buber)

Kennismakingsgesprek inplannen

Begeleiding in organisaties vraagt om maatwerk, zodat het past in de context waar de vraag speelt. Dit vraagt om afstemming tussen ons. Ik maak graag (vrijblijvend) kennis met jou en de vraag. 

Ik ben erkend als organisatiebegeleider vanuit het LVSC, de beroepsvereniging voor professioneel begeleiders. 

Scroll naar top