Online trainingen

Leren als het jou uitkomt!

Wil jij je ontwikkelen en vind je één op één coaching een te grote stap? Klik op de button om mijn online aanbod te bekijken. 

Laagdrempelig, verdiepend én betekenisvol. 

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Vanuit mijn werkervaring in het onderwijs én als begeleidingskundige heb ik de online trainingen vormgegeven. De training vergroot je bewustzijn, waardoor jij professioneel én persoonlijk een groei doormaakt. 

Naast mijn werkervaring gebruik ik verschillende theoretische bronnen. Deze maak ik praktisch en hanteerbaar voor jou. Op een actieve manier vergroot jij je kennis.  

Een online training volgen is voor mij iedere keer weer een cadeautje. Het spreekt mij aan dat het laagdrempelig is en dat ik kan inzoomen op één onderwerp. En als ik 10x wil luisteren dan kan dat:). 

Door mijn ervaring als docent en het volgen van online trainingen weet ik wat werkt. Ik heb er voor gekozen om gebruik te maken van een prachtig platform, waardoor de training mooi én overzichtelijk is vormgegeven. 

Nieuwsgierig? Klik hier om de trainingen te bekijken. 

“Of je maakt een stap terug naar veiligheid of een stap vooruit naar persoonlijke groei”

(Abraham Maslow)

tineke ernst

Herken jij dat?

Wil je hiermee aan de slag? Voel je welkom!

Herken jij dat?

Wil je hiermee aan de slag? Voel je welkom!

Wat levert het op?

Supervisie (coaching) levert inzicht op. In jezelf, een situatie, de onderlinge verhouding in een team et cetera. Je ervaart verschillende ‘aha’ momenten. Hierdoor ontstaat een andere kijk op jezelf, situatie, team en/of (leer)vraag. Zodra je bewustzijn vergroot verandert de situatie. Er ontstaat letterlijk ruimte voor ander gedrag, gevoel en/of gedachten. Als jij verandert, verandert de situatie met je mee. 

Je vergroot je kennis, reflectievermogen, handelingsmogelijkheden en perspectieven om naar een situatie te kijken (bijvoorbeeld door de oefeningen en theoretische modellen die ik aanreik). Je groeit als professional en ervaart (meer) plezier in je werk. Je zelfvertrouwen én eigenaarschap groeit mee! 

Supervisie versterkt je professionele identiteit. Blijvend. 

Praktisch

Supervisie is een individueel traject en kan online of offline plaatsvinden. Afhankelijk van jouw vraag bepalen we samen wat een passend aantal gesprekken is. Je ontvangt altijd een bewijs van het gevolgde supervisietraject (eventueel inzetbaar bij herregistratie). 

Ik ben geregistreerd als supervisor bij het LVSC, de beroepsvereniging voor professioneel begeleiders.

ernsteigen logo

Ervaring van anderen

Over mij

De afgelopen jaren heb ik enorm veel geïnvesteerd (tijd en geld) in coaching en supervisie voor mijzelf! Soms denken mensen; “oh dan ging het zeker niet goed met je!” of “was dat de laatste stap voordat je eruit lag?” Niks is minder waar: het ging juist heel goed! Ik voelde alle ruimte om mijzelf te ontwikkelingen, mijn potentie ten volle te benutten en het verschil te maken. Op die reis kon ik een supervisor en coach goed gebruiken. Stuk voor stuk hebben ze mij allemaal gevoed en een bijdrage geleverd in de professional die ik nu ben. Daar ben ik ieder enorm dankbaar voor!

Hieruit blijkt mijn passie voor leren en ontwikkelen op persoonlijk vlak. In het proces voelt het soms kwetsbaar en ongemakkelijk, bijvoorbeeld om vastgeroeste patronen te doorbreken. Tegelijkertijd voelt het doorbreken van vastgeroeste patronen plezierig en fijn door de ruimte die je ervoor terug krijgt. Investeren in je persoonlijke ontwikkeling is een cadeau. Je bent de moeite waard. 

Over mij

De afgelopen jaren heb ik enorm veel geïnvesteerd (tijd en geld) in coaching en supervisie voor mijzelf! Soms denken mensen; “oh dan ging het zeker niet goed met je!” of “was dat de laatste stap voordat je eruit lag?” Niks is minder waar: het ging juist heel goed! Ik voelde alle ruimte om mijzelf te ontwikkelingen, mijn potentie ten volle te benutten en het verschil te maken. Op die reis kan ik een een coach en een online training goed gebruiken. Stuk voor stuk hebben ze mij allemaal gevoed en een bijdrage geleverd in de professional die ik nu ben. Daar ben ik enorm dankbaar voor!

Hieruit blijkt mijn passie voor leren en ontwikkelen op persoonlijk vlak. In het proces voelt het soms kwetsbaar en ongemakkelijk, bijvoorbeeld om vastgeroeste patronen te doorbreken. Tegelijkertijd voelt het doorbreken van vastgeroeste patronen plezierig en fijn door de ruimte die je ervoor terug krijgt. Investeren in je persoonlijke ontwikkeling is een cadeau. Je bent de moeite waard! 

tineke ernst

“Vraag jezelf niet af wat de wereld nodig heeft. Vraag jezelf af waardoor jij tot leven komt. En doe dat vervolgens. Want wat de wereld nodig heeft, zijn mensen die tot leven zijn gekomen.”

(Howard Thurman)

Kennismakingsgesprek inplannen

Neem via onderstaand formulier contact op en ik reageer zo spoedig mogelijk!

Scroll naar boven